Word Of Life

Søndag 19. mars var jeg i Word Of Life kirka med et par andre fra skipet. Spesiell & annerledes kirke og programm. Til sammen tror jeg de hadde 6 forskjellige offringer (penge innsamling)! Har jeg aldri vært med på før. Var en offring nokså på begynnelsen og resten i midten og mot slutten. Morsomt, haha. Vel, 2-3 av offringene var gave og mat kjøping da. Gaveprisen begynte på 10.000, men da bare nesten halvparten ble solgt på 1 min, gikk prisen ned til 5000, så 2000. De ga seg ikke, alt skulle vekk.

Hun som snakket om dagens tema, snakket Krio (lokalspråk) mens det var en oversetter som oversatte til engelsk. Dette ble i grunn og bunn veldig rart, for de snakket i munnen på hverandre.

Personlig følte jeg at de var litt uorganisert/gjorde seg til litt, men uansett så var det spennende å være med. Søndag 19. mars skulle de kåre 'women of the year', så det ble jo litt spesielt. Kona til Ebenezer (et afrikansk par som er ombord skipet) var kvinnen som fikk lov å snakke og gi premiene til hun som vant. Lorence og kona (enda et afrikansk par ombord) kjenner til pastoren og stedet, så de følte seg litt hjemme.Hva som ellers har skjedd: jeg hadde planer for fredag, lørdag og søndag. Fredag begynte jeg å bli syk, og jeg er den dag i dag enda syk. Lørdag hadde jeg meldt meg på å være med på gamlehjem, men det ble ikke noe av det. Fredagen skulle jeg være med en gjeng å se på Jesus film, treffe folk og knytte vennskap til lokalbefolkningen. (Det sies at filmene de viser ikke er så spesielt gode, men hvorfor ikke være med for å bli kjent med folk) *blunke* Nå har jeg kun 2 helger igjen! Og jeg har planer begge helgene! Neste lørdag skal vi ha en new screening! Så på søndag er det snakk om å gå på stranda. Helga etter det har Theo (fra Ghana) lovet meg å ta meg med ut å spise fu fu!! Det er Ghana mat, så han og Benjamin er glade for å ha funnet mat fra deres eget land, for det var ikke mye fu fu å finne i Sør Afrika. Etter at vi har spist skal vi handle litt på markedet. Har noen afrikanske kjoler og tekstiler jeg vil kjøpe meg med hjem. Har allerede 1 full pakket bag *hjeelp* 29. mars, altså neste tirsdag får vi besøk av 18-19 norske folk. Gleder meg. 3 av dem er fra Lyngdal KVS om jeg har forstått riktig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

idaogmadsiafrika

idaogmadsiafrika

19, Farsund

Vi er to norske lærlinger ombord på verdens største sykehusskip Africa Mercy. Vi kom i Togo, seilet til Durban, dermed innom Cape Cape på vei til Sierra Leone som vi er i nå, Freetown. Ida og Mads kommer fra det glade sørlandet, og går 1. året som motormann lærlinger. Innleggene er skrevet av Ida

Kategorier

Arkiv

hits