Nytt innlegg

Om noen av dere gadd å lese det engelske innlegget, så har dere fått med dere at vi har fått en baker ombord. En baker og mange pasienter! Rundtstykkene som vi blir servert er utrolig gode, og de fleste av dem er enda lunkne, herlig! Hva er vel bedre enn varmt rundtsykke med nutella på morgningen? Hehe. Har fått høre at bakeren vår sover mye av dagen, og at han går på jobb allerede ved midtnatt! Han snur døgnet sitt rundt bare for å servere ett par hundre mennesker ferke rundstykker. 'God bless him' Er usikker på hvor lenge frokosten varer, men tror det åpner kl. 6 og slutter halv 8.

Også pasientene har begynt å komme. Ser dem ofte på dekk 3 eller ute på kaia under teltet hvor de blir snakket med og kanskje undersøkt før dem kommer ombord. De fleste som er her nå er pasienter som har problem med beinet. Er utrolig mange lokalfolk som har beinfeil ved ankelen som gjør at de må enten gå tå eller på siden, og derfor bruker mange krykker. Det er dem jeg har sett mestt av i pasientstuene. Det har blitt snakket om ny screening, i begynnelsen av April. På en sikrere og bedre plass denne gang. Får håpe det går bra om jeg ikke får vært med på det. There has been talk about a new screening day, in the beginning of April, another location than the other one (the National stadium) The local people who wants to be there, need to listen to the radio were they will make an announcement of where and when. Today I'm not feeling well. My stomach is calling after the big moose. But I really don't see any moose around. It been this thing going around on the ship lately, but people are sicker than I am, so I'm lucky that I'm not that sick; running to the toilet now and then or trowing up. Have a wonderfull weekend everybody. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

idaogmadsiafrika

idaogmadsiafrika

19, Farsund

Vi er to norske lærlinger ombord på verdens største sykehusskip Africa Mercy. Vi kom i Togo, seilet til Durban, dermed innom Cape Cape på vei til Sierra Leone som vi er i nå, Freetown. Ida og Mads kommer fra det glade sørlandet, og går 1. året som motormann lærlinger. Innleggene er skrevet av Ida

Kategorier

Arkiv

hits