Hva som foregår ombord på skipet.

Vi har ikke lagt ny dato for ny screening. Istedenfor har hver avdeling (øyeavdeling, tannlege osv.) hatt små screeninger.

Etter hendelsen mandag 7. mars, så er det mange lokalfolk som tror at det er deres feil for hva som skjedde, og de er redd for at Mercy Ships ikke vil forsette å være rundt i byen, handle eller bli kjent med flere. Dette er utrolig syns, både for oss og for dem. Det som skjedde kommer ikke til å forandre noe som helst som har med å knytte bånd og vennskap mellom oss og befolkningen :)

Er mange som lurer på om det er trygt for oss å gå rundt i byen. Og ja, det er det. Er ingen som er ute etter å skade oss eller noe som helst. Vi er her for å hjelpe og er dermed ingen pyser, hehe.

Vi har også kommet godt i gang med å få dagarbeiderne i gang med å jobbe med oss. Vi har (tro det eller ei) ei jente som har vært sveiser i 6-7-8 år, hun er kjempekoselig. Hun heter Florence, og jeg håper på å bli bedre kjent med henne før jeg reiser. Vi har dagarbeidere på dekk, i maskinen, på kjøkkenet, rengjøring og som hjelper til nede på sykehuset. Kan tro det er mange av sykepleier assistentene av kjønnet 'mann' som stirrer godt når jeg går forbi dem i arbeidsklærene mine og ned mot maskinen, haha.

I morgen er det 3 uker til jeg reiser hjem :( Men jeg håper på å få kommer tilbake når jeg er blitt eldre, og kanskje være 1-2 år!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

idaogmadsiafrika

idaogmadsiafrika

19, Farsund

Vi er to norske lærlinger ombord på verdens største sykehusskip Africa Mercy. Vi kom i Togo, seilet til Durban, dermed innom Cape Cape på vei til Sierra Leone som vi er i nå, Freetown. Ida og Mads kommer fra det glade sørlandet, og går 1. året som motormann lærlinger. Innleggene er skrevet av Ida

Kategorier

Arkiv

hits