M/S DRONNING INGRID

Ikke mange av dere som viste at vi er ombord og seiler med gamle M/S DRONNING INGRID skipet? Er enda mulig å se navnet hennes, men det er malt hvit over, så vanskelig å få bilde av det. Ombord på skipet hadde hun en egen lugar, som de nå kaller Queens Lounge. Her blir det sett på mye film, små feiringer og små møter. Det vil med andre ord si at båten er dansk, og derfor er det mange skilter å finne på dansk, og det er til stor hjelp nede i maskinen! :) Skipet ble sjøsatt i 1979, og det ble levert til Danske Statsbaner i 1980. To personer omkom da skipet kolliderte med SUPERFLEX CHARLIE i 1989. Det var ikke før i 2000 skipet ble omdøpt til AFRICA MERCY.

M/S DRONNING INGRID


M/S AFRICA MERCY

Én kommentar

Roland Broberg

16.03.2012 kl.00:12

Hej

Vet inte om ni kollar kommentarer fortfarande men tänkte bara lämna en hint om att jag lånar bilderna ovan på African Mercy nu o då till ett lite arbete i engelskan på Högskolan i Vestfold för att vi ska lära oss lite fartygsrelaterad engelska.

Skriv en ny kommentar

idaogmadsiafrika

idaogmadsiafrika

20, Farsund

Vi er to norske lærlinger ombord på verdens største sykehusskip Africa Mercy. Vi kom i Togo, seilet til Durban, dermed innom Cape Cape på vei til Sierra Leone som vi er i nå, Freetown. Ida og Mads kommer fra det glade sørlandet, og går 1. året som motormann lærlinger. Innleggene er skrevet av Ida

Kategorier

Arkiv

hits